Sekretesspolicy

 

General Data Protection Regulation

Du har säkert hört talas om GDPR (General Data Protection Regulation)? Det är de nya reglerna om behandling av personuppgifter som från och med i maj 2018 kommer att införas i hela EU. Väldigt kortfattat handlar det om hur företag ska hantera dina personuppgifter på ett bättre sätt.

Som de flesta företag har vi ett kund- och avtalsregister där du som kund förekommer. Våra principer för detta är:

  • Vi lagrar och hanterar uppgifter om ditt namn, adress, personnummer, email, fakturor och avtal för att kunna säkerställa att rätt person får betala för ordern.
  • Vi använder uppgifter om email och mobiltelefon för att kunna komma i kontakt med dig i olika sammanhang t.ex. fakturafrågor, servicebehov eller information.
  • Vi sparar INTE på korrespondens mellan dig och oss i onödan. Endast avgörande dokument som avtal, och information som kan behövas, Tex leveransedlar och dylikt.
  • Vi delar INTE dina uppgifter vidare till andra företag i försäljningssyfte. Får vi intressanta erbjudanden till våra kunder skickar vi själva ut dem till dig eller lägger upp det på vår hemsida.

Dina rättigheter som vår kund:

Du har alltid rätt att ta del av vilka uppgifter vi har om dig. Du har alltid rätt att få dina uppgifter rättade om något inte stämmer. När du avslutar ditt konto med oss kan du begära att dina personuppgifter tas bort från vårt system.

För mer information vänligen kontakta:

info@mobifix.se
0733-867583

Besöksadress:

Hantverkargatan 16

68142 Kristinehamn

Vår sajt använder cookies för ökad funktionalitet.