MobiFix logo

Företagstjänster

Ring oss på :

0733-86 75 83

Besök oss på:

Hantverkargatan 16

Vardagar kl 10-17

Här på MobiFix så erbjuder vi ett stort antal tjänster för dig som företagare.. Om du scrollar neråt så får du se hur vi kan hjälpa dig!

Reparation:

Först och främst så erbjuder vi oss att laga era telefoner och surfplattor, vi kan Apple, Ipad, Samsung och Huawei.. Har du ett annat märke? Ring oss på 0733-86 75 83 så kan vi med hög sannolikhet hjälpa er med det märket också. Vad kan vi laga?
  • Skärm
  • Batteri
  • Laddport
  • Högtalare
  • Knappar
  • Och allt däremellan

Backup och dataräddning:

Ibland, men inte helt sällan så händer någonting som inte får hända med telefonen.

Exempel: Din telefon hängde med i badet utav misstag och sedan dess startar den inte.. Vårt råd:

Starta den inte, försök ej ladda telefonen, och lägg den absolut inte i ris! Kontakta oss på MobiFix (0733-86 75 83) istället, låt telefonen ligga.. Vi kan förmodligen rädda telefonen, och om inte så kan vi med hög sannolikhet rädda data på den, men sannolikheten för en lyckad räddning är högre om du låter telefonen vara helt enkelt tills dess att vi tar hand om den.

Avancerade hårdvarufel:

När felet är riktigt djupt och komplext så har vi alla möjligheter att ge er telefon ett hopp om liv ändå.. Med tillgång till en toppmodern utrustning i ett elektroniklabb så kan vi med hjälp av mikroskop och lödkolv lösa majoriteten av dom där felen som är helt oförklarliga för dom flesta andra i branschen.

Appar och mjukvara:

Vi hjälper även till med appar och mjukvara kring och i din telefon. Vi har t.ex möjlighet att arrangera system för hela er flottilj med telefoner via Fortnox (Samsung) eller Apple’s MDM (Mobile Device Management) för att helt enkelt få mer koll på alla telefoner inom företaget, och vilka appar som används, samt se till att företaget alltid har möjlighet att återställa telefonen efter att en anställd gått i pension t.ex.

Begagnade telefoner:

Vi har en del begagnat i lager, och kan hjälpa ert företag att flytta från sin gamla till nyare telefoner eller surfplattor, vi hjälper även till med att flytta bilder, kontakter och videoklipp och appar från gammal till nyare, som både sparar pengar och tid för er och era anställda.

Vi finns på Hantverkargatan 16 i Kristinehamn.
Telefon: 0733 – 86 75 83.

Öppet mellan 10-17 på vardagar.

Vår sajt använder cookies för ökad funktionalitet.